Profil

KS Lampeskærme er etableret af Kaj Simonsen tilbage i 1976, hvor han efter flere års erfaring som værkfører hos en dansk lampeskærmproducent valgte at opstarte egen produktion af skærme. Den første tid foregik produktionen hjemme i privaten, men virksomheden fik hurtigt vokseværk, hvilket nødvendiggjorde en flytning til nye og større lokaler. Dette er siden sket flere gange grundet KS Lampeskærmes fortsatte vækst.

Virksomheden har altid været familieejet og bliver i dag både ejet og drevet af sønnen Preben Kjærsgaard Simonsen samt dennes hustru Birthe Rye Simonsen. Begge har igennem flere årtier aktivt bidraget til udviklingen af virksomhedens aktiviteter og har derfor været medvirkende til at gøre KS Lampeskærme til den betydelige spiller på det danske marked, den fortsat er i dag. År 2011 blev året hvor Morten Rye Simonsen, 3. generation, engagerede sig i virksomheden. Han bliver derved i samarbejde med ejeren, den drivende kraft i videreudvikling af den strategi, der skal ruste KS Lampeskærme til fremtiden.  

”Vi er stolte af, at flere af vores medarbejdere har været med fra begyndelsen. Det sikre en høj grad af know-how i organisationen.” Direktør Preben Kjærsgaard Simonsen.

KS Lampeskærme ApS · Haraldsvej 16 · 8960 Randers SØ · Tlf.: +45 86 43 13 33 · ks@ks-skaerme.dk

Dansk design - Håndlavet i Danmark